Om oss

Padel Direkt är ett resultat av en efterfrågan som vi anser oss finna, att kunna pressa priserna och finna billigare, högkvalitativa och professionella alternativ. Marknaden för leverantörer ser vi kommer bli alltmer internationell/över gränserna och med detta följer färre mellanhänder.

 

Med Padel Direkt väljer du själv om du vill ha direktkontakt med leverantören i Spanien eller du vill anlita Padel Direkt att vara din svenska kontaktperson i Spanien och vara den du har kontakt med. Väljer du det sistnämnda utgår ett fast arvode om €3,000+iva (spansk moms på 21%, är du ett företag i Sverige med VAT utgår ingen moms) för att sköta kontakterna med den spanska leverantören.

 


Patrik Arlesäter grundare Padel Direkt

 

Jag ingick i det tremanna-team som var med 2012 och levererade fem banor till Sveriges första padelanläggning i Helsingborg. Vi insåg efter installationen att vi skulle få svårt att hinna med då vi hade andra heltidsjobb, så vi lämnade över till andra svenska aktörer. Jag fortsatte därefter att hålla kontakten med padeln genom att själv spela "på schysst nivå" då padeln passade mig bättre än den tennis jag spelat som barnsben.

 

Jag blev i december 2017 kontaktad av Thomas Olsson på Malmö PadelCenter som ville ha hjälp med att få pris på banor direkt från Spanien. Och då jag haft kontakten med flertalet leverantörer här tidigare, och jag hade fått en lucka i min planering, så började jag undersöka marknaden och leta efter lämplig leverantör.

 

Jag fann Jubo Padel/Tennis i Alicante som en väldigt erfaren aktör (tillverkat och installerat banor sedan 20 år tillbaka) med ett intressant prisläge och på  den vägen är det.


Jubo Padel spansk tillverkare och installatör av padel-och tennisbanor sedan 1998

 

Ett Alicante-stationerad tillverkare med ett gediget intresse och passion för tennis och padel.

 

JuBo Tennis S.L. är ett familjeföretag som startades 1998 och som idag drivs av sönerna. Företaget har överlevt "padelbanetillverkar-döden" och lyckats med detta konststycke tack vare en inställning att behålla båda benen på jorden. Egen fabrik, effektiv (minimal) lagerhållning och låga kostnader har gjort att dalgångarna hanterats och topparna har utnyttjats med smart planering av företagets resurser och kontaktnät.

 

Fabriken/verkstanden äger de själv, lager och kontor. Industrilackeringen har de lejt ut till en modern aktör som vet vad de pysslar med. Sönerna arbetar själv i verksamheten (Juan som ansvarig för lager/leverans och Borja som vd).