Skurup

Håkan Lindskogs Bygg-och Fastighetsförvaltnings AB står som såväl totalentreprenör och hyresvärd till ett av Sveriges mest intressanta padelprojekt. En multiarena, där det finns 8 padelbanor. Alla med konstgräs från Mondo och med JuBo Padel Spain som leverantör. Centercourten har fasta läktare som håller hög internationell standard (med bla Mondo Supercourt, som är underlaget som World Padel Tour använder sig utav). Samtliga banor har sand färgad i samma färg  som banorna (centercourten blå och övriga banor, som är av modell Vision, gröna).

 

Om projektet. Det finns en förstklassig konferensanläggning och mötesrum som är en attraktiv mötesplats för det lokala näringslivet med schemalagda nätverksträffar och intressanta föreläsningar med blandat innehåll. Mötesrummet kan även att kunna hyras av slutna sällskap för kompisträffar, svensexor mm.  

 

Skurup Padelcenter med Thomas Olsson (ägaren till Malmö Padelcenter) och Mikael Bjelkedal (fd förbundskapten för svenska padellandslaget och en mycket uppskattad padeltränare) som drivande aktörer, ombesörjer drift och de kommer se till att sätta Skurup på den svenska padelkartan.

 

Satsningen har uppskattats och uppmärksamats av Svenska Padelförbundet som tilldelat Skurup Padelcenter slutspelet (som går av stapeln i december 2018) av Swedish Padel Tour.

 

Installationen skedde 24 juli tom 19 augusti 2018. Kundens fulla godkännande av leverans och installation skedde 2018-08-20. 

Färdig anläggning

Skisser (3-D)

Quality Certificate