Skurup

Håkan Lindskogs Bygg-och Fastighetsförvaltnings AB står som såväl totalentreprenör och hyresvärd till ett av Sveriges mest intressanta padelprojekt. En multiarena, där det bla kommer att finnas 5 padelbanor och 1 tennisbana. Alla med konstgräs från Mondo STX och med JuBo Padel Spain som leverantör. Det kommer bli en centercourt med fasta läktare och som håller hög internationell standard (bla läggs Mondo STX Supercourt, som är underlaget som World Padel Tour använder sig utav). Samtliga banor har sand färgad i samma färg  som banorna (centercourten blå och övriga banor, som är av modell Vision, gröna).

 

Om projektet. Det kommer att finnas en förstklassig konferensanläggning och mötesrum som kommer att bli en attraktiv mötesplats för det lokala näringslivet med schemalagda nätverksträffar och intressanta föreläsningar med blandat innehåll. Mötesrummet kommer även att kunna hyras av slutna sällskap för kompisträffar, svensexor mm.   Tennishallen/banan kommer att fungera som en multihall där man kan spela fotboll på konstgräset, köra mässor mm, det är bara fantasin som sätter gränser.

 

Skurup Padelcenter med Thomas Olsson (ägaren till Malmö Padelcenter) och Mikael Bjelkedal (fd förbundskapten för svenska padellandslaget och en mycket uppskattad padeltränare) som drivande aktörer, kommer ombesörja driften och se till att sätta Skurup på den svenska padelkartan.

 

Satsningen har uppskattats och uppmärksammats av Svenska Padelförbundet som tilldelat Skurup Padelcenter slutspelet (som går av stapeln i december 2018) av Swedish Padel Tour.

 

Här nedan kan du se hur projektet utvecklas. Leverans av banorna sker i juli 2018, varvid installationen påbörjas och banorna kommer stå färdiga under augusti 2018, fullt speldugliga och i bästa skick till invigningen som sker den 1 september 2018.

 

Skisser (3-D)