Tillval/Tillbehör

Oavsett vilket underlag och/eller bantyp du väljer så finns det en del tillval/tillbehör som du kan välja per bana.

 


UNDERLAG I ANNAT ÄN GRÖNT

Grönt är standardfärgen på underlag och ingår i priset. Om du önskar annan färg på underlaget kan vi mot tillägg erbjuda, blå, röd, svart, lila (andra färger efter diskussion).

 

color of the sand

Naturfärgad ("vanlig") sand ingår i priset. Du kan dock välja färgad sand som tillval. Finns i färgerna grönt, rött och blått. 

 

LED-LIGHTNING

Vi tillhandahåller LED-belysning av senaste modell. Bra ljus och låg energiförbrukning tillsammans med att väldigt bra inköpspris gör att det är bra ekonomi i den LED-lightning som erbjuds.

 

LED 150W

Hämta
HÄMTA PDF OCH SKRIV UT
Technical specifications DAN 150W.PDF
Adobe Acrobat-dokument 1.6 MB

LED 200W

Hämta
HÄMTA PDF OCH SKRIV UT
Technical specifications DAN 200W.PDF
Adobe Acrobat-dokument 1.6 MB

LED 250W

Hämta
HÄMTA PDF OCH SKRIV UT
Technical specifications DAN 250W.pdf
Adobe Acrobat-dokument 1.6 MB

Handikapp-anpassning

Alla bantyper går att få, mot tillägg, handikappanpassade på det sätt som framgår av bilderna nedan. De lilla extra dörrarna, på var sin sidan, går enkelt att öppna och stänga så att man kan få tillträde med rullstol.

SKJUTDÖRRAR

Alla bantyper går att få med skjutdörrar så att man kan stänga och låsa (med hänglås) ingångarna till banan. Går såklart även att kombinera med handikapp-anpassningen.

score-balls

Du kan såklart även beställa till "ScoreBalls". Vi erbjuder både en integrerad lösning (till vänster i bild nedan) och en fristående (mitten nedan i bild). Det finns även en halv-integrerad lösning (till höger nedan i bild). Välj det som passar dig.